Boka din provkörning

  • Boka
  • Bilen kommer till dig
  • Provkör på hemmaplan

GÄLLER I STORSTOCKHOLM

Boka

Ange var du vill provköra och fyll i dina uppgifter i formuläret. Tjänsten testas för närvarande i Stockholm men vi räknar med att bygga ut den över hela Sverige.

Bilen kommer till dig

Boka tidpunkt och plats och vi kommer till dig med provkörningsbilen – var som helst i Stockholm!

Provkör på hemmaplan

Upplev bilen i bekanta omgivningar. Här hittar du alla vägar du behöver testa den på och kan fokusera på känslan istället för kartan. Vill du därefter privatleasa din Citroën så hjälper vi dig.
Image Image

Kör din egen personlighet

Citroën C3

Kör din egen personlighet

Det är lätt att gilla den unika designen, den karismatiska fronten, de grafiska detaljerna och den läckra färgsättningen. Helt enkelt hur utsidan kommer att uttrycka din stil. Men det är precis lika lätt att tycka om hur smidig den är att fickparkera och hur skön den är att köra. Din nya Citroën C3 är en bil som sticker ut – även inuti!
Image Image

Designikonen

Citroën C4 Cactus

Designikonen

"Skulpterade linjer, säker stil, harmonisk design." Citroën C4 Cactus har alltid fått oerhört mycket uppmärksamhet för sitt utseende. Och vunnit en massa designpriser till sina ägares stora stolthet. Så de som ser din nya bil för första gången kommer att uppskatta din smak. Och du kommer att märka det.
Image Image

Flexbilen.Originalet

Nya Citroën Berlingo

Nya Citroën Berlingo

Alla familjer är olika. Men den här bilen är rustad för de flesta. Friheten denna bil erbjuder för din familjs alla olika aktiviteter är unik på marknaden idag. Med ett baksäte som i själva verket är tre fällbara fåtöljer med två flygplansbord framför. Med möjlighet att lasta hela 270 cm långa föremål och stoppa in mindre prylar i otaliga fack.